Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артура Сасіка нагороджено почесною відзнакою «Союзу гирьового спорту України»

Ректор Донецького юридичного інституту МВС України Віктор Бесчастний вручив Артуру Сасіку почесну відзнаку всеукраїнської громадської організації «Союз гирьового спорту України», якою його нагороджено за вагомий внесок у розвиток гирьового спорту України.

Артур Сасік – майор міліції, старший інспектор відділення планування навчального процесу НМВ Донецького юридичного інституту, майстер спорту України, заслужений тренер України з гирьового спорту, суддя національної категорії, член національної збірної команди України, на громадських засадах – начальник національної збірної команди з гирьового спорту, керівник секції гирьового спорту інституту. Його особисті високі спортивні досягнення: перемога у чемпіонаті МВС з гирьового спорту (2009) та призові місця у чемпіонатах МВС України, титул чемпіон світу 2013 року в естафеті (Тюмень, РФ), двократний срібний призер Чемпіонату Європи 2014 року (Санкт-Петербург), призер Кубку світу (Лас-Вегас, США) та Чемпіонату світу (Гамбург, Німеччина) з гирьового спорту 2014 року – це результат виснажливих багатогодинних тренувань та бойового духу.

Успіхи команди з гирьового спорту Донецького юридичного інституту МВС України – це його перемога як тренера та вмілого селекціонера спортивних талантів. За час роботи в інституті, з 2008 року, Артур Сасік підготував 9 майстрів спорту, 1 майстра спорту міжнародного класу та 1 заслуженого майстра спорту. Серед його вихованців чемпіони та призери міжнародних змагань різних рівнів – Клименко С.І., Дьомін І.О., Пасічка Р.В., Гаврильченко О.С., а також всеукраїнських – Юрченко С.В., Гаража Л.Ф., Іванченко М.О., Федоров А.Л. Під його керівництвом збірна команда інституту впевнено закріпилася в трійці лідерів на Чемпіонатах МВС України (з 2009 року – срібні призери, лише один раз опустилися на третю сходинку у 2011 році).

Показово, що у квітні 2014 року спортивна база Донецького юридичного інституту стала гідною ареною для Чемпіонату України з гирьового спорту, а в 1-му Всеукраїнському турнірі на «Кубок ректора ДЮІ» взяли участь команди з 13 областей держави.

 
За інформацією Донецького юридичного інституту МВС України
 
02.03.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах