Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшов чемпіонат області з важкої атлетики серед юніорів до 20 років

20-22 лютого в Краматорську на базі спортивного комплексу Донбаської державної машинобудівної академії проходив чемпіонат Донецької області з важкої атлетики серед юніорів до 20 років.

У змаганнях взяли участь представники 7 міст області: Вугледара, Селидового, Добропілля, Білозерська, Дружківки, Красного Лиману та Краматорська. Усього – 56 спортсменів: 10 дівчат та 46 юнаків.

На відкритті чемпіонату з привітанням до його учасників звернувся заступник голови облдержадміністрації Михайло Сливка.

- Спортсмени юніорського віку – це вже дорослі люди. Ви – сильні та міцні духом люди, тільки таким під силу досягнення серйозних цілей в житті. Саме за вами майбутнє України, будівництво нової держави. Упевнений, що завдяки вам війна закінчиться перемогою для України, і наша держава процвітатиме і надалі, - сказав Михайло Сливка.

Також учасників змагань привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він подякував підліткам за те, що у нинішній складний час вони продовжують займатися фізичною культурою та спортом, ставлять цілі та досягають їх. Окрема подяка за організацію змагань була висловлена і керівництву Донбаської державної машинобудівної академії.

За підсумками чемпіонату області в командному заліку перше місце серед юнаків посіли важкоатлети Дружківки, а серед дівчат – представниці Краматорська.

Спортсмени були нагороджені грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та медалями, а кращі з них отримали і цінні подарунки.

 
23.02.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах