Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся чемпіонат Донецької області з хортингу

22 лютого в спортивному залі Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету відбувся чемпіонат Донецької області з хортингу серед юніорів, молоді та чоловіків.

Змагання проходили в розділі «двобій» – це основний розділ хортингу в два раунди, які відрізняються за екіпіруванням та арсеналом прийомів.

Учасниками обласного чемпіонату стали спортсмени зі Слов’янська, Краматорська, Красноармійська, Костянтинівки, Артемівська, Красного Лиману та команда із Сєвєродонецька Луганської області – усього 76 осіб.

Перед початком змагань спортсменів привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, президент Донецької обласної федерації хортингу Андрій Карпук, віце-президент федерації хортингу Слов’янська Андрій Безуглий. Гості побажали учасникам вдалих виступів та перемог на змаганнях, завжди досягати цілей, які вони ставлять перед собою у цьому нелегкому, але цікавому виді спорту.

Після завершення всіх поєдинків були визначені переможці та призери у своїх вікових та вагових категоріях. Кращі спортсмени отримали грамоти, медалі та подарунки (спортивний інвентар) з рук багаторазового паралімпійського чемпіона Героя України Віктора Смирнова.

У загальнокомандному заліку перше місце посіли представники Слов’янська. Спортсмени Артемівська стали другими, а краматорці замкнули трійку призерів.

Фото:

 

 
23.02.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах