Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини стали призерами зимового чемпіонату України на треку

З 17 по 21 лютого у Львові відбувся зимовий чемпіонат України з велоспорту на треку.

Змагання проходили серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок, юнаків і дівчат. Усього участь у них взяли 260 спортсменів.

Донецьку область на чемпіонаті представляла команда обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту у складі трьох спортсменів.

Валерія Кононенко, Данило Нікулін і Володимир Василюк приїхали на змагання з нульовим накатом кілометражу. Велосипедистів до нового сезону старший тренер ОСДЮСШОР Валерій Красов готував у м. Знам’янка. Наші спортсмени займалися у зимових умовах – біг, крос та вело станок, не маючи  можливості виїжджати на шосе.

За підсумками чемпіонату України команда ОСДЮСШОР здобула чотири медалі.

Дві срібні нагороди завоювала майстер спорту міжнародного класу Валерія Кононенко (на фото) – у груповій гонці «скретч» та командній гонці переслідування на 3 км серед жінок.

Серед юнаків, де було заявлено 82 спортсмена, Данило Нікулін здобув дві бронзові медалі – у груповій гонці з вибуттям (48 кіл) та груповій гонці на 50 кіл з 5 ПФ. Володимир Василюк посів 5 місце в гонці «скретч» та 4 місце в груповій гонці на 50 кіл з 5 ПФ.

 
22.02.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах