Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ приймає чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат

21 лютого в спортивному залі Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету розпочалися змагання чемпіонату Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат 1998-2002 років народження.

Участь у змаганнях беруть юні спортсмени зі Слов’янська, Краматорська, Димитрова, Красноармійська, Красного Лиману, Артемівська, Слов’янського району, а також команда м. Рубіжне Луганської області – усього понад 170 дзюдоїстів.

Привітати спортсменів прийшли начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки Ігор Анушкевич, директор обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Костянтин Кірпулянський, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко.

Володимир Мицик від імені спортивної громадськості регіону побажав юним спортсменам гарних виступів та наголосив, що сьогоднішні учасники змагань є олімпійською надією нашої країни в майбутньому. «Вибравши для себе нелегкий шлях спортсмена, ви є прикладом для однолітків та гордістю для своїх батьків і спортивної спільноти нашого краю», - зазначив начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Перед початком змагань спортсмени та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих учасників революції 2014 року.
 

 

 
21.02.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах