Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Найкращою легкоатлеткою України 2014 року визнана Ольга Саладуха

Федерація легкої атлетики України нещодавно започаткувала визначення найкращих легкоатлета і легкоатлетки місяця та року.

Сьогодні сталі відомі результати голосування за підсумками 2014 року. Опитування проводилося серед членів президії ФЛАУ, представників ЗМІ та вболівальників (у мережі Facebook).

У всіх трьох групах респонденти переважну кількість голосів віддали за Ольгу Саладуху – українську легкоатлетку родом з Донецька, яка спеціалізується в потрійному стрибку. У минулому році Ольга перемогла на чемпіонаті Європи в Цюриху (Швейцарія), здобула срібну медаль чемпіонату світу в приміщенні (Сопот, Польща), посіла друге місце на командному чемпіонаті Європи (Брауншвейг, Німеччина) та третє – на Кубку світу (Марракеш, Марокко).

Додамо, що найкращим легкоатлетом 2014-го року в Україні був визнаний Богдан Бондаренко. Харків’янин відзначився перемогами на чемпіонаті та Кубку Європи, встановленням рекорду України та повторенням континентального рекорду (2 м 42 см).

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості регіону вітає Ольгу з черговим визнанням та бажає яскравих досягнень у новому сезоні.

 
18.02.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах