Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську фінішувала міська спартакіада серед пенсіонерів, ветеранів війни і праці

14-15 лютого в Слов’янську в рамках ХIV міської спартакіади серед пенсіонерів, ветеранів війни і праці відбулися змагання з шахів та шашок.

Ігри проходили на базі шахового клубу КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості».

Позмагатися в шахи 14 лютого прийшли 26 гравців, представники 6-ти мікрорайонів: «Артема», «Центр-1», «Центр-2», «Північний», «Черевковка», «Залізничний вокзал». У підсумку командних змагань місця розподілилися наступним чином:

1 місце – мікрорайон «Центр-1»;
2 місце – мікрорайон «Залізничний вокзал»;
3 місце – мікрорайон «Черевковка».

15 лютого визначали найсильнішого у грі в шашки. Змагалися представники 4 мікрорайонів: «Артема», «Центр-1», «Північний», «Черевковка», усього 16 гравців. Призові місця тут завоювали:

1 місце – мікрорайон «Північний»;
2 місце – мікрорайон «Черевковка»;
3 місце – мікрорайон «Артема».

Змагання з шахів та шашок стали завершальними в ХIV міській спартакіаді серед пенсіонерів, ветеранів війни і праці. Нагадаємо, раніше в Слов’янську були визначені кращі в доміно, більярді, нардах і настільному тенісі.

У підсумку Спартакіади, перемогу виборола команда мікрорайону «Черевковка». Друге місце посіли пенсіонери і ветерани мікрорайону «Центр», а третє – представники мікрорайону «Північний».

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради вітає всіх учасників змагань спартакіади та бажає їм міцного здоров’я, активності і довголіття. Спортивні пенсіонери і ветерани є прикладом та взірцем для нашої молоді.

 
16.02.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах