Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольський «Спорт для всіх» провів спортивні конкурси для учнів ЗОШ № 36

У загальноосвітніх навчальних закладах міста Маріуполя триває конкурсна програма, ініційована міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Напередодні учасниками спортивно-конкурсного заходу стали учні ЗОШ № 36. Незважаючи на те, що спортивний зал школи більше нагадує спортивну кімнату, він вмістив і вболівальників, і представників засобів масової інформації.

Лідерство захопили явні «технарі», які відточують свою майстерність у маріупольських школах футболу «Іллічівця», «Портовика», «Азовсталі». Владислав Пімкін, Микола Жарков, Іван Пілов і Володимир Пресняков у конкурсі «Жонглювання м’ячем» набрали 85-96 очок. В ударах на точність краще за всіх впорався із хвилюванням Іван Пілов, у його найближчих переслідувачів по два промахи. Першим у метанні дротиків з 30-ма очками став Микита Шишкін, на чотири очки менше у Микити Казакова.

На церемонії нагородження переможці конкурсних завдань отримали грамоти, вимпели та сувеніри від організаторів. А заступник директора школи з навчальної роботи Валентина Кириченко від усього педагогічного колективу вручила призи найяскравішим і найспритнішим учасникам.

 
13.02.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах