Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольчанки завоювали медалі на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед кадетів

16-17 січня в харківському Палаці спорту «Локомотив» відбувся V Всеукраїнський відкритий турнір з вільної боротьби пам’яті Заслуженого тренера України Леоніда Дуная.

Участь у змаганнях взяли близько 250 спортсменів 1998-2000 років народження з різних областей України, а також гості з Молдови та Азербайджану. Серед учасників були чемпіони України, а також призери чемпіонатів Європи, світу та юнацьких Олімпійських ігор.

Маріуполь і Донецьку область на перших в новому сезоні змаганнях з вільної боротьби представляли вихованці тренера-викладача КДЮСШ № 3 Андрія Єфремова.

Чемпіонкою у ваговій категорії 56 кг стала Дар’я Бобрулько, яка провела чотири переможних поєдинки.

Юлія Плетникова, яка виступала у вазі 52 кг, також боролася чотири сутички. У одній з них маріупольська спортсменка поступилася представниці Азербайджану і стала, таким чином, бронзовим призером турніру.

За крок від медалей зупинилися ще двоє учнів Андрія Єфремова: Олеся Матвєєва стала четвертою в категорії 38 кг, а Олексій Пешков посів п’яте місце у вазі 63 кг.

Цей турнір став для юних спортсменів у новому році першим етапом у підготовці до майбутніх чемпіонатів України, Європи та світу в цій віковій групі.

 
Фото - Анна Клинчук
 
21.01.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах