Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відбулася Всеукраїнська селекторна нарада щодо обговорення питань подальшого функціонування ДЮСШ

20 січня відбулася Всеукраїнська нарада у форматі відеоконференції щодо роз’яснення питань подальшого функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл у частині їх фінансування.

Нараду проводив Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Від Донецької області в ній взяли участь начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, керівники органів управління фізичною культурою і спортом виконкомів міських рад та райдержадміністрацій, керівники спортивних шкіл.

У ході наради обговорювались питання виходу з ситуації, у якій опинилися спортивні школи, що фінансувалися за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

 

Зазначимо, що згідно із Законом України від 28.12.2014 № 77-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» з переліку видатків, які здійснювалися за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, виключені видатки на фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Враховуючи роз’яснення Міністерства фінансів України від 06.01.2015 № 31-09040-13-21/344, при формуванні видаткової частини міських та районних бюджетів Донецької області мають бути передбачені кошти на утримання вищевказаних закладів.

 

Для довідки:

На теперішній час у Донецькій області знаходиться 18 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які частково фінансувалися з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. У тому числі в Донецьку – 8 шкіл, у Маріуполі – 5 шкіл, у містах Краматорськ, Селидове, Дружківка, Красноармійському та Амвросіївському районах – по 1 школі.

 
20.01.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах