Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулися обласні змагання з боротьби самбо

17 січня в Краматорську пройшов чемпіонат Донецької області з боротьби самбо серед юнаків і дівчат 1995-1996 та 1997-1998 років народження.

Участь у змаганнях взяли спортсмени з різних населених пунктів регіону: Горлівки, Димитрова, Краматорська, Красного Лиману, Слов’янська, Слов’янського та Краснолиманського районів.

Урочисте відкриття чемпіонату відвідав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. У своєму привітанні до учасників він у черговий раз підкреслив значимість проведення подібного рівня змагань у містах, які підконтрольні українській владі. Також їх важливість полягає у необхідності залучення більшої кількості людей до занять фізичною культурою та спортом, дотримання населенням здорового способу життя.

Змагання в Краматорську стали відбірковими до чемпіонату України серед молоді та кадетів, який пройде з 28 січня по 2 лютого в Києві. Результати цих стартів стануть головним критерієм при формуванні складу збірної, яка представлятиме Україну на європейському та світовому форумах в 2015 році.

 
17.01.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах