Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті області з пауерліфтингу успішно виступили спортсмени з Красного Лиману

Як ми повідомляли раніше, у Краматорську на високому рівні пройшов чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу та жиму лежачи.

У попередньому матеріалі були згадані успіхи господарів змагань – краматорських спортсменів, а також досягнення пауерліфтерів з Маріуполя. Цього разу наводимо підсумки виступу на чемпіонаті області представників дитячо-юнацької спортивної школи Красного Лиману.

Змагання в Краматорську розпочалися із вправи жим лежачи серед юніорів, у якій брав участь краснолиманець Віктор Лобко. Із результатом 175 кг атлет став першим у ваговій категорії до 93 кг.

Цього ж дня змагалися і дівчата. Владислава Хода, яка була відзначена як краща спортсменка 2014 року в Донецькій області з пауерліфтингу, виборола 1 місце у ваговій категорії до 47 кг із сумарним результатом 190 кг. Дар’я Каракуц у ваговій категорії до 52 кг стала другою (сума – 200 кг). У ваговій категорії до 63 кг Єлизавета Реброва посіла 2 місце (сума – 235 кг), а Ольга Ступнік – 3 місце (сума – 180 кг). Софія Буряк стала чемпіонкою у ваговій категорії до 72 кг із сумою 187,5 кг. Загалом спортсменки Красного Лиману вибороли 1 командне місце серед дівчат.

Жінки також змагалися в перший день. Красний Лиман представляла Вікторія Алексєєнко, яка була визнана кращою спортсменкою 2014 року серед юніорок. У ваговій категорії до 57 кг вона стала чемпіонкою із загальною сумою 290 кг.

Наступного дня продовжили змагання хлопці. Першим виступав Максим Писаренко, який у ваговій категорії до 53 кг посів 2 місце (сума – 300 кг). У ваговій категорії до 120 кг третім став Андрій Олійник (сума – 500 кг). Серед юніорів у ваговій категорії до 66 кг друге місце посів Володимир Галкін (сума – 550 кг). У ваговій категорії до 83 кг Дмитро Мазуров із сумою 655 кг став другим серед юніорів, а днем пізніше – чемпіоном серед чоловіків. У ваговій категорії до 105 кг Ігор Пономаренко виборов 2 місце з сумою 655 кг . Загалом команда Красного Лиману посіла другу сходинку серед юніорів.

Спортсменів підготували та супроводжували на змагання тренери-викладачі ДЮСШ м. Красний Лиман майстер спорту України О.О.Алексєєнко та Заслужений майстер спорту України О.О. Рокочий (мол.), визнаний кращим пауерліфтером Донеччини в 2014 році серед чоловіків.

 
15.01.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах