Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сергій Лебідь визнаний найкращим легкоатлетом Європи в листопаді

Європейська асоціація легкої атлетики (European Athletics) оприлюднила результати голосування за найкращих легкоатлетів Європи в листопаді 2014 року.

Серед чоловіків переміг український легкоатлет, 39-річний донеччанин Сергій Лебідь, який спеціалізується в бігу на довгі дистанції і в кросі.

9 листопада поточного року Лебідь показав відмінний час на марафоні в Сеулі – 2:08:32, який став його особистим рекордом та другим результатом серед європейських бігунів цього року. У Сеулі наш спортсмен посів 4-е місце.

Також раніше у квітні Сергій виграв марафон у Нагано (Японія) з результатом 2:13:56.

Лебідь – володар унікального досягнення: він 9-разовий чемпіон Європи з кросу. У 2001-му році він завоював срібло на чемпіонаті світу з кросу – рідкісний випадок для бігуна неафриканського походження.

Додамо, що голосування за звання найкращих легкоатлетів місяця в Європі відбувається у трьох категоріях – серед експертів, журналістів та вболівальників.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості Донецької області вітає Сергія з визнанням на європейському рівні, а також бажає не зупинятися на досягнутому, підкорюючи нові висоти та надихаючи своїм прикладом молодь Донеччини до активних занять фізичною культурою та спортом.

 
26.12.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах