Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас-2003» посів друге місце на Кубку генерала Багратіона

Команда дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» 2003 року народження взяла участь у міжнародному турнірі Кубок генерала Багратіона, який проходив з 18 по 21 грудня в Можайську (Росія).

Ці змагання стали першими закордонними для ХК «Донбас-2003» у сезоні 2014/15. Нагадаємо, що цього року команда вже встигла виграти передсезонний турнір у Білій Церкві, а також стартувала в чемпіонаті України U-12.

На груповому етапі турніру «Донбас-2003» провів три матчі, у яких здобув три перемоги. Наші хокеїсти по черзі обіграли однолітків зі СДЮШОР Харкова – 4:1, «Газпромбанку» (Санкт-Петербург, Росія) – 5:3, «Витязя» (Чехов, Росія) – 5:3.

У півфіналі «донбасівцям» знову довелося зустрітися з чеховським «Витязем». Цього разу підопічні Ігоря Іванова святкували перемогу з рахунком 4:1.

У фіналі юні донеччани вийшли на лід проти команди «Орбіта» з м. Зеленоград (Росія). За підсумками впертої боротьби «Донбас-2003» поступився супернику з рахунком 4:7 і, таким чином, посів друге місце в турнірі.

 
 
21.12.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах