Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сергій Лебідь претендує на звання кращого легкоатлета Європи в листопаді

На звання найкращого легкоатлета листопада 2014 року за версією Європейської легкоатлетичної асоціації (European Athletics) претендує 39-річний донеччанин Сергій Лебідь, який спеціалізується в бігу на довгі дистанції і в кросі.

9 листопада донеччанин Сергій Лебідь показав відмінний час на марафоні в Сеулі 2014 - 2:08:32, який став його особистим рекордом та другим результатом серед європейських бігунів цього року. У Сеулі наш спортсмен посів 4-е місце.

Лебідь – володар унікального досягнення: він 9-разовий чемпіон Європи з кросу. У 2001-му році Сергій завоював срібло на чемпіонаті світу з кросу – рідкісний випадок для бігуна неафриканського походження. У квітні поточного року він виграв марафон у Нагано з результатом 2:13:56.

Проголосувати за нашого спортсмена можна на сторінці Європейської легкоатлетичної асоціації в Facebook за посиланням:

Зазначимо, що на звання найкращої легкоатлетки листопада 2014 року претендує українка Людмила Оляновська, яка є віце-чемпіонкою Європи зі спортивної ходьби.

Голосування за звання найкращих легкоатлетів місяця в Європі триватиме до опівночі неділі, 24 грудня. Відбувається воно в трьох категоріях – серед експертів, журналістів та вболівальників.

 
17.12.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах