Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донеччини – на п’єдесталі пошани в Харкові

З 10 по 13 грудня в Харкові пройшов чемпіонат України серед шкіл вищої спортивної майстерності та Всеукраїнський турнір пам’яті Олімпійського чемпіона Ігоря Рибака.

Змагання зібрали на помості понад 150 спортсменів зі всієї країни.

Важкоатлети Донецької області здобули в Харкові 5 медалей: 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові. Також перезалік результатів для цих змагань було зроблено провідним важкоатлетам Донеччини: Юлії Калині, Олені Коханенко (вагова категорія 63 кг), Альоні Шевкопляс (вагова категорія 69 кг), Роману Зайцеву (вагова категорія 105 кг).

Чемпіоном у ваговій категорії 69 кг став Максим Гамалюк з Дружківки (ДЮСШ, ОСДЮСШОР, тренер – Віктор Кузнєцов), результат якого в сумі двоборства 264 кг (120 кг у ривку та 144 кг у поштовху).

У ваговій категорії 94 кг кращим став маріуполець Максим Алєксєєв (ДЮСШ «Богатир», ОСДЮСШОР, тренер – Сергій Аленін), який підняв у сумі 340 кг (150+190).

«Срібло» серед жінок у ваговій категорії 75 кг з результатом 169 кг (77+92) завоювала Тетяна Квачан (Маріуполь, ОСДЮСШОР, тренери – Сергій Аленін, Віталій Сорокін).

Бронзова медаль у ваговій категорії 62 кг серед чоловіків у активі Івана Нужного (Дружківка, ОСДЮСШОР, тренер – Віктор Кузнєцов), результат якого в сумі 214 кг (94+120).

Також третім став Ігор Обухов (Донецьк, КДЮСШ), який у ваговій категорії 85 кг показав результат 305 кг (130+175).

В підсумку, у командному заліку чемпіонату України серед ШВСМ важкоатлети Донеччини посіли третє місце. Першими тут стали представники Харківщини, а другими – Херсонщини.

У підсумковому командному протоколі Х Всеукраїнського відкритого турніру пам'яті І.Рибака спортсмени Донецької області опинилися на другій сходинці.

 
15.12.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах