Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся відкритий турнір з рукопашного бою пам’яті Миколи Шуткевича

14 грудня в Слов’янську пройшов четвертий відкритий чемпіонат Слов’янська з рукопашного бою, присвячений пам’яті видатного спортсмена Миколи Шуткевича.

На відкритті змагань, які проходили в спортивному залі Слов’янського хіміко-механічного технікуму, були присутні: депутат Донецької обласної ради Олександр Шуткевич, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, депутат Слов’янської міської ради Юрій Артемов, ветеран спорту, чемпіон світу з самбо серед ветеранів Георгій Пишняк. Гості привітали спортсменів, побажали добре виступити на турнірі і висловили впевненість, що учасники сьогоднішніх змагань в недалекому майбутньому будуть представляти нашу країну на міжнародній спортивній арені.

У змаганнях, які вже стали традиційними для міста, крім слов’янських спортсменів, взяли участь і дзюдоїсти, які приїхали з Краматорська, Дружківки, Красноармійська, Красного Лиману – усього більше ста учасників.

Турнір проходив протягом усього дня в різних вікових (від 6 років до 18-ти і старше) та вагових категоріях.

За підсумками змагань кращі спортсмени були нагороджені медалями, грамотами та цінними призами від спонсорів чемпіонату.

 

Фото - http://slavdelo.dn.ua/

 
15.12.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах