Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську та Родинському готові заливати ковзанки

На сьогоднішній день на території Красноармійська та Красноармійського району готують до експлуатації два катки: один розташований на території ФОК міста Родинське, другий – на території колишнього спортивного клубу «Факел», - повідомляють у комітеті по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради.

У місті Родинське каток почали заливати ще в п’ятницю, 5 грудня, але через обширну аварію на водоводі роботи довелося призупинити. Сьогодні роботи відновити не вдалося через невідповідний температурний режим. З настанням заморозків (від -8 С) каток знову почнуть заливати водою, і вже через добу він буде придатний для катання.

Схожа ситуація склалася і в мікрорайоні Південний Красноармійська, на території колишнього СК «Факел». Через складності з постачанням води залити ковзанку на сьогоднішній день не вдалося. На щастя, серед населення утворилася ініціативна група. Жителі міста пообіцяли допомогти доставити необхідний обсяг води зі свердловин неподалік. Тепер залишилося дочекатися міцних морозів. Усі бажаючі приєднатися до активістів можуть звернутися в комітет по фізичній культурі та спорту Красноармійської міськради за номером 2-04-70.

Крім того, у мікрорайоні Південний на території ковзанки планують привести до ладу зовнішнє освітлення. Це дозволить жителям міста насолодитися катанням і після закінчення світлового дня.

Відзначимо, що цього року не планують готувати до експлуатації каток у селищі Динасового заводу. Таке рішення було прийнято через складність його заливання. Територія катка розташована на ґрунтовому покритті. І щоб місцевість була безпечною, потрібен великий об’єм води і близько семи днів безперервного водозаливання.

У цьому році як у місті Родинське, так і в мікрорайоні Південний Красноармійська буде організована видача ковзанів напрокат.

 
09.12.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах