Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську провели традиційний турнір з волейболу, присвячений Дню місцевого самоврядування

3 грудня в Слов’янську в спортивному залі хіміко-механічного технікуму відбувся традиційний турнір з волейболу, присвячений Дню місцевого самоврядування.

Участь у змаганнях взяли три команди – Слов’янської райдержадміністрації, голів сільських та селищних рад і ветеранів місцевого самоврядування.

На відкритті спортивного заходу його учасників привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

- Голови сільських, селищних рад, районних адміністрацій є першими провідниками, які реалізують державну політику з розвитку фізичної культури та спорту на місцях. Сьогодні на волейбольному майданчику вони особистим прикладом пропагують здоровий спосіб життя, закликаючи своїх виборців займатися фізичною культурою та спортом. Адже тільки фізично міцні люди можуть досягти успіхів у обраній ними справі. Для самих працівників місцевого самоврядування заняття фізкультурою та спортом є можливістю зробити перепочинок у напружених робочих буднях, відновити свої життєві сили та енергію, - зазначив Володимир Мицик.

На волейбольному майданчику точилася справжня спортивна наполеглива боротьба, де суперники не бажали поступатися одне одному.

За підсумками турніру кращою стала команда Слов’янської райдержадміністрації. Друге місце посіли ветерани місцевого самоврядування, а третє – команда голів сільських та селищних рад.

Наприкінці спортивного заходу Володимир Мицик з нагоди Дня місцевого самоврядування відзначив грамотами голову Слов’янської райдержадміністрації Олександра Бондаренка, а також голову Черкаської селищної ради Сергія Падалку, голову Хрестищенської сільської ради Олександра Кислицю та голову Малинівської сільської ради Ігоря Денисенка.

День місцевого самоврядування відзначається в Україні щорічно 7 грудня. Саме цього дня в 1990 році було ухвалено Закон «Про місцеве самоврядування». Свято встановлено згідно з Указом Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000 року №1250/200.

 
04.12.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах