Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Новогродівці на осінніх канікулах провели турнір з настільного тенісу

На осінніх канікулах у Новогродівці для дітей, які прагнули цікаво та корисно провести вільний час, гостинно відчинив свої двері Будинок дитячої творчості. Працювали всі гуртки. Педагогами було заплановано низку заходів для вихованців. Фінальним акордом канікул стало проведення танцювально-розважальної програми «Танцюй разом з нами» (керівник гуртка – А.В. Пахомова) та турніру з настільного тенісу «Осіння ракетка» (керівник гуртка – Н.Ф. Вялова).

«Танцюй разом з нами» – це море позитиву, музики та хореографії. Танцювали всі: від малечі до старшокласників. Діти не лише демонстрували свої хореографічні здібності, а й проявляли кмітливість, винахідливість, творчість. Кращі танцюристи були відзначені листами подяки та грамотами, а на всіх учасників заходу чекали солодощі.

Уже традиційним став турнір з настільного тенісу «Осіння ракетка». Багато років працює Н.Ф. Вялова з дітьми, прищеплюючи їм любов до спорту, формуючи навички здорового способу життя. Призери нинішніх змагань отримали грамоти. Переможцем турніру став учень ЗШ № 10 Владислав Власов.

Канікули промайнули, але і на педагогів, і на дітлахів чекають нові зустрічі. Попереду багато свят, підготовка до яких розпочинається вже сьогодні. 

 
12.11.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах