Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольський боксер став бронзовим призером юніорського чемпіонату Європи

З 1 по 8 листопада в Анапі (Російська Федерація) пройшов чемпіонат Європи з боксу серед юніорів.

Бронзовим призером змагань у ваговій категорії 60 кг став представник Донецької області Володимир Музальов, який є вихованцем Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 управління освіти.

Наш спортсмен здобув впевнені перемоги в трьох поєдинках над Крістофером Беркі (Угорщина), Джеком Едмондсом (Англія) і – у чвертьфіналі – Кирилом Подлуцьким (Білорусь). Поступившись у півфіналі юніору з Російської Федерації Магомедрасулу Баркаєву, Володимир Музальов піднявся на третю сходинку п’єдесталу пошани.

За словами тренера маріупольського боксера Миколи Бенедисюка, «Удача була на стороні господаря рингу. Думаю, для Володимира це буде стимулом не здаватися, і «бронза» дебютного для нього чемпіонату Європи стане гарною підмогою для подальшого вдосконалення».

Усього в Анапі українська збірна завоювала шість нагород: дві срібні та чотири бронзові.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості вітає спортсмена та його тренера з нагородою юніорського чемпіонату Європи та бажає яскравих перемог на майбутніх змаганнях найвищого рівня.

 
10.11.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах