Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з ювілеєм!

Сьогодні, 30 жовтня, свій 40-річний ювілей відзначає Наталія Вікторівна Василенко, заслужений тренер України з легкої атлетики, майстер спорту з легкої атлетики, тренер-викладач Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Азовмаш».

Спортивна громадськість Маріуполя і Донецької області щиро вітають Наталію Вікторівну з Днем народження! Сердечно бажаємо здоров’я, життєвої енергії, нових методичних знахідок і тренерських родзинок, оптимізму, успіхів у справі виховання спортсменів для примноження славних спортивних традицій міста та регіону.

 

Довідка

Василенко Наталя Вікторівна – заслужений тренер України з легкої атлетики, майстер спорту з легкої атлетики, старший тренер відділення легкої атлетики комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Азовмаш». Стаж роботи на тренерській ниві – 18 років. Триразова чемпіонка України в метанні молота, учасниця двох Кубків Європи з легкої атлетики. Свій досвід і знання вміло передає спортсменам. Під її керівництвом тренуються бронзові призери ХХІІ Дефлімпійських ігор 2013 року з легкої атлетики (метання молота) Римма Філімошкіна та Олександр Бережний.

Нагороджена Орденом княгині Ольги III ступеня. Виховує двох дочок.

 
30.10.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах