Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Спорт для всіх» в гостях у маріупольських школярів

У Маріуполі в розпалі осінні канікули. Згідно з планом роботи міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у канікулярний період, співробітники центру завітали в загальноосвітню школу № 1, де стали бажаними гостями.

За традицією, дітлахам була запропонована конкурсна спортивно-розважальна програма. Ні багато ні мало, а сорок учнів стали учасниками змагань. Розподілившись на три команди, дітвора з азартом поринула в змагальну обстановку.

Через деякий час глядачам були оголошені імена переможців. Так, у жонглюванні з результатом 79 очок кращим став Володя Надточий, а найвлучнішим у конкурсі «Дартс» став Женя Матюхін, результат якого – 30 очок.

Не оминули увагою організатори і конкурси з техніки футболу. Хлопчаки змагалися у футбольному слаломі, пробивали на точність у задані зони воріт.

Підсумком стала церемонія нагородження, де всі учасники отримали сувеніри – барвисті щоденники про історію Олімпійського руху та ілюстровані журнали про маріупольську школу футболу, а також нариси про культуру поведінки спортсмена. Переможці стали володарями спортивного інвентарю для активного відпочинку.

 
 
30.10.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах