Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери Донеччини в черговий раз доказали свою силу

З 11 по 20 жовтня в турецькому Кемері проходив чемпіонат світу та Європи з пауерліфтингу серед сліпих та слабозорих спортсменів.

За підсумками змагань у командному заліку серед чоловічих команд як в жимі лежачи, так і в триборстві утворилися ідентичні трійки призерів: 1 місце – Іран, 2 місце – Україна, 3 місце – Росія. Серед жінок кращими стали: Росія – 1 місце, Україна – 2 місце, Туреччина – 3 місце.

Усього в Україну їдуть 11 з 12-ти можливих особистих чемпіонських кубків. Серед переможців та призерів змагань – спортсмени Донецької області: Юрій Романюк – абсолютний чемпіон світу та Європи з пауерліфтингу серед юніорів; Олена Мазурова та Василиса Козирєва – 1 місце в триборстві (чемпіонат світу, чемпіонат Європи), 1 місце в жимі лежачи (чемпіонат світу); Володимир Шаульський – 2 місце в триборстві (чемпіонат світу) і 1 місце (чемпіонат Європи), 2 місце серед юніорів у триборстві; Володимир Драний – 1 місце в триборстві (чемпіонат світу) і 1 місце (чемпіонат Європи), 2 місце в жимі лежачи (чемпіонат світу), Євген Бабенко – 3 місце в триборстві (чемпіонат Європи), 3 місце в жимі лежачи (чемпіонат світу), 2 місце серед юніорів у триборстві.

Наступні престижні змагання з пауерліфтингу серед сліпих та слабозорих спортсменів прийме Сеул у травні 2015 року. У Кореї пройдуть Всесвітні ігри та чемпіонат світу.

 
23.10.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах