Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Козацькі розваги» в Маріуполі

Напередодні свята українського козацтва Маріупольським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у загальноосвітній школі № 55 було проведено військово-патріотичне спортивне свято «Козацькі розваги».

Хлопчики та дівчатка шостих класів зайняли почесні місця в спортивному залі школи, щоб у якості глядачів оцінити загострення пристрастей і емоційний дух змагань. Юні козачата змагалися в знанні традицій козаків, звичаїв, історії створення козацької зброї. Особливий інтерес і масу позитивних емоцій присутні отримали під час виконання командами практичних завдань, що вимагають сили, спритності, швидкості. Учасники намагалися ствердитися в конкурсі «На кращого козака Маріупольської застави», найшвидшого в доставці «Термінової депеші отаману», «Конкурсі кашоварів».

Дітвора з колективів «Міцний горішок», «Отамани» і «Козачата» вели безкомпромісну боротьбу – іноді розрив між ними становив усього пів-очка.

Підвівши підсумки змагань, суворе журі прийшло до одностайної думки, що звання переможців конкурсної програми гідні дві команди – «Отамани» і «Міцний горішок». А щоб гіркота поразки не зіпсувала святкового настрою, організатори приготували для всіх команд солодкий сюрприз – кожному капітанові був вручений великий ароматний пиріг.

 
21.10.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах