Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольські борці в гостях у учнів школи № 68

Борці Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик» в черговий раз продемонстрували свою майстерність перед вдячною аудиторією. Цього разу спортсмени були гостями у учнів загальноосвітньої школи № 68.

Традиційно, тренер-викладач «Атлетика» Андрій Матійченко провів невеликий екскурс в історію розвитку греко-римської боротьби. Особливо тренер зупинився на досягненнях тих маріупольських борців греко-римського стилю, які завжди були на передових позиціях не тільки в Україні, але й у світі.

Потім справа від теорії перейшла до практики. Мистецтво ведення боротьби продемонстрували першорозрядники Максим Гордієнко, Руслан Соболєв, Юрій Сибірцев, а також призер міжнародних турнірів Максим Марков. Особливо дітвора пожвавішала під час показових сутичок із застосуванням ефектних прийомів при самообороні.

Наприкінці заходу гості подякували дітворі за теплий прийом і увагу. Від імені дирекції КДЮСШ «Атлетик» спортсмени та тренер висловили вдячність директору школи Віктору Перкову за сприяння в проведенні заходу, висловивши надію на подальшу співпрацю. Відкрите тренування проходило в затишному чистому спортивному залі, оформленому тематичними яскравими малюнками, у чому безсумнівна заслуга колективу вчителів фізичної культури: Галини Степанової, Олени Куликової, Катерини Устименко та Віталія Болдирєва.

 
20.10.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах