Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську визначився переможець «Веселих стартів»

17 жовтня в Слов’янську в спортивному залі загальноосвітньої школи № 5 відбувся фінал міських змагань «Веселі старти» серед учнів 4-х класів загальноосвітніх шкіл міста.

За право називатися кращою командою боролися три переможця попередніх відбіркових турів: учні загальноосвітніх шкіл № 9, № 18 та № 5.

На початку змагань з привітанням до учасників звернувся начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, який побажав всім показати найкращі якості. Також учасником відкриття змагань став видатний спортсмен, Герой України, багаторазовий чемпіон і призер Паралімпійських ігор з плавання Віктор Смирнов, який і дав старт фіналу.

Протягом «Веселих стартів» у залі панувала дуже дружелюбна і водночас «бойова» атмосфера. Усі команди показували дуже гарні результати, у чому чимала заслуга вчителів фізичної культури, які підготували юних спортсменів.

За підсумками всіх конкурсів місця розподілилися наступним чином:

1 місце – «Метеори», ЗОШ № 5;

2 місце – «Комета», ЗОШ № 9;

3 місце – «БЕМС», ЗОШ № 18.

Усі учасники змагань були нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а також солодкими подарунками від Віктора Смирнова.

 

 
18.10.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах