Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбувся традиційний турнір з міні-футболу «Дружба народів - 2014»

У Маріуполі на майданчику міського спортивного комплексу «Азовець» відбувся 10-й традиційний турнір з міні-футболу «Дружба народів» серед команд національних громад, приурочений до Дня міста.

На жаль, цього року з об’єктивних причин три команди не змогли взяти участь у змаганнях, і тому за звання кращих боролися всього п’ять колективів.

За підсумками турніру в шостий раз його переможцем стала команда грецької громади «Меотида», яка завоювала головний приз – Кубок. Друге місце посів колектив грузинської громади «Джорджія», а замкнули трійку призерів представники вірменської громади «Південь-Азов’я».

Другий рік поспіль у кроці від п’єдесталу зупиняється команда «Маккабі» (єврейська громада) з традиційно стабільною грою. Десь тактично трохи гірше своїх можливостей зіграв і «Хазар» (азербайджанська громада).

Призери отримали спортивні нагороди, а всі команди – унікальне видання про історію Олімпійських Ігор, девіз яких «Головне не перемога, а участь» якнайкраще підходить турніру, що відбувся. Як зазначили організатори, психологічна атмосфера на цих змаганнях завжди носить дружній, доброзичливий характер.

 
22.09.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах