Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбувся чемпіонат області з легкоатлетичних метань пам’яті Г.І.Корсуна

12-13 квітня на базі спортивного клубу «Азовмаш» в Маріуполі відбувся чемпіонат області з легкоатлетичних метань пам’яті заслуженого тренера України Г.І.Корсуна.

У змаганнях взяло участь понад 100 чоловік з 15 команд.

За результатами командної боротьби серед міст переміг колектив Донецька, серед районів – Мар’їнський район, серед спеціалізованих шкіл – КДЮСШ «Азовмаш» та серед ДЮСШ – спортсмени ДЮСШ № 2 м. Горлівка.

У особистому заліку слід відзначити виступ Тетяни Шишканової (Маріуполь, «Азовмаш»), яка встановила особистий рекорд у метанні молота – 64 м 93 см (норматив допуску на юнацький чемпіонат світу складає 62 м).

Як завжди на високому рівні змагалися представники Горлівської школи метань. Михайло Дьомін з результатом 17 м 90 см став кращим у штовханні ядра та метанні диску – 52 м 77 см серед кадетів, Владислав Коротков одержав перемогу в штовханні ядра серед юніорів – 17 м 35 см.

Серед старших юнаків у штовханні ядра переміг Дмитро Пчелінцев з Дзержинська – 15 м 91 см, а Костянтин Дорошенко з Торезу в метанні диску показав результат 49 м 85 см. Після травми у сектор метання спису з перемогою повернувся Ашот Галстян (ДЮСШ № 4 м. Маріуполь) – його результат 53 м 87 см.

Серед дівчат у метанні молоту перемогла Анастасія Ткаченко з Торезу – 40 м 37 см, у штовханні ядра – Ганна Нелепа з Костянтинівки – 10 м 31 см.

 
15.04.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах