Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропільському районі провели ряд спортивних заходів до Дня фізичної культури та спорту

Відзначення Дня фізичної культури та спорту в Добропільському районі було розпочато 12 вересня в смт. Святогорівка. Тут районна дитячо-юнацька спортивна школа провела змагання з легкої атлетики серед вихованців ДЮСШ. За їх підсумками перше місце посіли представники смт. Святогорівка, друге – с. Криворіжжя, третє – с. Добропілля. Юним спортсменам за досягнення було вручено грамоти.

13 вересня смт. Святогорівка знову вітало спортсменів зі святом. На цей раз дівчата Добропільського району грали у волейбол. Найсильнішою в змаганнях стала команда «Возрождение» с. Ганнівка, друге місце посіли спортсменки с. Криворіжжя, а третє – смт. Святогорівка. Волейболістки були нагороджені кубками та грамотами.

У районних змаганнях з міні-футболу серед вихованців ДЮСШ 1998-1999 років народження брало участь 7 команд. За їх підсумками трійка колективів-призерів склалася наступна: І місце – с. Золотий Колодязь (тренер-викладач – Терещенко О.Г.), ІІ місце – смт. Святогорівка (тренер-викладач – Матвійчук О.І.), ІІІ місце – с. Ганнівка (тренер-викладач – Телендій О.О.).

У вражаючому темпі пройшли і змагання з футболу серед КФК району. На свято приїхали 5 команд. Усі настільки захопились грою, що не помітили, як пролетів час і настав момент нагородження. Призові місця с першого по третє відповідно посіли команди «Возрождение», смт. Святогорівка і с. Світле, які отримали кубки та грамоти.

Організатори спортивних заходів відзначають, що ряди прихильників фізичної культури і спорту в Добропільському районі невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості. Вони зичать спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях, сподіваючись, що їх приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів Добропільщіни.

 

 

 
15.09.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах