Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ольга Саладуха стала третьою на Континентальному кубку ІААФ

13-14 вересня у Марракеші (Марокко) пройшли легкоатлетичні змагання Континентальний кубок ІААФ.

У турнірі брали участь чотири збірні – Європи, Америки, Африки й Азії та Океанії. У складі європейської команди виступало п’ятеро українців, серед яких була і донеччанка Ольга Саладуха – триразова чемпіонка Європи з потрійного стрибку. Окрім Ольги, Україну на змаганнях представляли Богдан Бондаренко (стрибки у висоту), Сергій Смелик (200 метрів), Ольга Земляк (400 метрів, 4х400 метрів) і Анна Тітімець (400 метрів з бар’єрами).

За підсумками свого виступу наша спортсменка посіла третє місце, показавши результат 14,26 м. Перемогла тут колумбійка Катеріне Ібаргуен (14,52 м), а другою стала росіянка Катерина Конєва, яка випередила Ольгу всього на один сантиметр – 14,27 м.

Саладуха принесла збірній Європи 6 очок, таким чином, зробивши свій внесок у її перемогу на Континентальному кубку ІААФ. У Марракеші збірна Європи набрала 447,5 очок. Американці – другі (390). Команда Африки посіла третю сходинку (339), а легкоатлети Азії й Океанії замкнула четвірку учасників (257,5).

Після виступу Ольга Саладуха поділилася враженнями з організаторами змагань.

«Я очікувала значно більшого від сьогоднішніх змагань. Була готова покращити свій найкращий результат сезону. Після перемоги на чемпіонаті Європи в Цюриху і досить непоганого виступу у фіналі «Діамантової ліги» в Брюсселі було таке відчуття, ніби сезон лише стартував. Можливо, я втомилася морально, але у фізичному плані була свіжою, - розповіла Ольга Саладуха. - Дещо засмучена, поступившись лише сантиметром Єкатєріні Конєвій, як і на чемпіонаті світу в приміщенні в Сопоті. Але тут ми з нею виступаємо за одну команду, й обидві щасливі принести очки збірній Європи».
 
За матеріалами Федерації легкої атлетики України
 
15.09.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах