Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську школярі знову змагалися в рамках «Олімпійського уроку»

12 вересня в Слов’янську на базі загальноосвітньої школи № 11 відбувся завершальний етап «Олімпійського уроку» в рамках заходів з відзначення Дня фізичної культури і спорту в місті.

Учасниками заходу стали учні чотирьох загальноосвітніх шкіл: №№ 6, 11, 18, 19.

Гостями на святі спорту були начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, заступник декана факультету фізичного виховання Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» Олександр Холодний, керівник навчально-методичного кабінету відділу освіти Людмила Александрова, директор загальноосвітньої школи № 11 Людмила Аверіна.

Студенти факультету фізичного виховання Донбаського державного педагогічного університету підготували чудову програму з показовими виступами: жонглювання та володіння м’ячем у футболі, волейболі та баскетболі; професійні виступи гімнастів; запальні номери з аеробіки та акробатики.

А потім були конкурси, естафети та змагання! За підсумками спортивного свята перемогу виборола команда загальноосвітньої школи № 18. Проте, не зважаючи на зайняті місця, усі учасники змагань залишились задоволеними – адже головне, що всі змагання пройшли в дружній атмосфері.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко вручив учасникам та призерам грамоти та призи, а команда-переможець ЗОШ № 18 отримала комплект футболок з олімпійською символікою від Національного олімпійського комітету.

Фотоматеріали:

 

 

 
12.09.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах