Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччанин Руслан Дмитренко завітав у гості на радіо «Промінь»

Перший в історії України переможець Кубка світу зі спортивної ходьби, перший в історії України переможець серії змагань IAAF Race Walking Challenge, рекордсмен України зі спортивної ходьби на 20 км і на 5000 м у приміщенні Руслан Дмитренко став гостем ефіру програми «Спортивний майданчик» на радіо «Промінь».

Ефір видався надзвичайно цікавим і насиченим найрізноманітнішими запитаннями від слухачів. Про що йшла мова, можна послухати на офіційному сайті радіо «Промінь» за посиланням: http://u.to/3nbUCA. Продовження ефіру: http://u.to/E3fUCA

Нагадаємо, 4 травня 2014 року на Кубку світу в китайському Тайцані Руслан Дмитренко на дистанції 20 км у особистих змаганнях завоював «золото», показавши результат 1 година 18 хвилин 37 секунд. Потім він виграв і в командних змаганнях разом з Ігорем Главаном, Назаром Коваленко, Іваном Лосєвим та Ігорем Лященко.

Наприкінці серпня Руслана Дмитренка офіційно названо переможцем серії IAAF Race Walking Challenge. Перемогу в найпрестижнішій серії турнірів зі спортивної ходьби Русланові забезпечили виграні ним Кубок світу в Тайцані та міжнародні змагання в Лугано, а також четверта сходинка на чемпіонаті Європи в Цюриху.

 
Автор фото: Photo AG Giancarlo Colombo
 
12.09.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах