Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем фізичної культури та спорту!

Шановні спортсмени, тренери, ветерани, фахівці сфери фізичної культури і спорту!

   Прийміть щирі вітання з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

   Фізична культура і спорт об’єднують людей різного віку, професій, переконань і національностей, дарують відчуття повноти життя, загартовують волю і характер. Саме фізична культура і спорт продовжують залишатися надійним джерелом гарного настрою, оптимізму і здорового способу життя.

   Напередодні цього великого свята спорту і здоров’я хочеться особливо відзначити перемоги спортсменів Донецької області на офіційних міжнародних змаганнях, де було завойовано 106 медалей, у тому числі – 44 медалі з олімпійських видів спорту (12 золотих, 14 срібних, 18 бронзових).

   Ми по праву пишаємося спортивними досягненнями наших земляків. Радіємо і успіхам юних спортсменів, які беруть естафету з рук майстрів.

   Високих спортивних результатів у цьому році досягли спортсмени 12 олімпійських видів спорту: легкоатлети – Ольга Саладуха, Руслан Дмитренко, Ольга Ляхова та Дар’я Приступа; важка атлетика – Юлія Калина та Альона Шовкопляс; вільна боротьба – Аліна Махиня та Олександр Хоцяновський; греко-римська боротьба – Олександр Шишман, Владислав Кульпа та Олександр Грушин; дзюдо – Яків Хаммо; спортивна гімнастика – Ігор Радівілов; художня гімнастика – Валерія Ханіна; синхронне плавання – Олена Гречихіна та Олександра Кашуба; сучасне п’ятиборство – Анастасія Спас. І, звичайно ж, не можна без уваги залишити й успіхи наших юних спортсменів, учасників літніх юнацьких Олімпійських ігор. Це – Вікторія Сухорукова (кульова стрільба); Ринат Удод та Анжеліка Тетерич (велоспорт); Олександр Малосілов (легка атлетика).

   Такі досягнення наших спортсменів об’єднують українське суспільство, піднімають рівень патріотизму й гідності, приносять неперевершену радість усім шанувальникам, вселяють надію на майбутні перемоги і звершення.

   На сьогодні завданням нашої діяльності залишається впровадження в навчально-виховний процес здоров’язберігаючих технологій, поліпшення спортивно-масової роботи та дитячо-юнацького спорту, виховання дітей та учнівської молоді на гуманістичних олімпійських ідеях.

   Дякуємо всім працівникам галузі, які підтримують ці ініціативи і докладають максимум зусиль для підвищення серед дітей та молоді рівня фізичного здоров’я, занять фізкультурою, спортом та популяризації здорового способу життя.

   У цей день ми висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто працює на благо суспільства у сфері фізичної культури, хто вносить свій вклад в розвиток спорту.

   Хочемо подякувати і ветеранам фізичної культури, видатним спортсменам, олімпійцям і тренерам за зустрічі і спілкування з юними вихованцями дитячо-юнацьких та загальноосвітніх шкіл. А цьому в нашому регіоні приділялася і приділятиметься велика увага.

   Сподіваємося, що з кожним роком фізична культура і спорт дедалі активніше входитимуть у наше життя.

   Прийміть, шановні спортсмени, тренери, організатори спорту і масового фізкультурно-спортивного руху найкращі побажання міцного здоров’я, наполегливості, наснаги, вдалих стартів і переможних фінішів на спортивних аренах, а в житті – перемог у всіх справах!

   Нехай Ваші досягнення і далі примножують славу і авторитет нашого регіону та України!

 
12.09.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах