Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Металурги Харцизька з нагоди свого професійного свята зіграли в міні-футбол

Протягом двох днів – 16 і 17 липня – у Харцизьку на міському стадіоні проводився Кубок ПАТ «Силур» з міні-футболу, присвячений Дню металурга України.

У змаганнях взяли участь 7 команд з числа співробітників структурних підрозділів підприємства.

Проявивши майстерність, у фінал пробилися команди СПП № 1 і УСТР. У фіналі команда СПП № 1 у складі Ігоря Мед, Артема Стеценка, Микити Стеценка, Олексія Горяєва, Андрія Бицкевича, Кирила Зубачова, Дениса Зубачова і Валентина Брєєва в наполегливому поєдинку з рахунком 3:2 здобула перемогу і завоювала кубок.

А 19 липня в Харцизьку на базі палацу спорту «Трубник» пройшла матчева зустріч з футзалу між командами металургійних підприємств міста «Трубник» і «Сталеканатчик».

Команда «Силур» була представлена ​​Едуардом Заболотним, Олександром Анцуновим, Олександром Столбцовим, Іваном Коловсик.

Команда ПАТ «ХТЗ» виступила у складі Дмитра Соколова, Анатолія Селянина, Сергія Чуприна, Павла Моїсеєнка, Андрія Вернигорова, Михайла Арчикова.

Матч розпочався з активних дій команди ВАТ «Силур», що дозволило їй за підсумками першого тайму вигравати з рахунком 7:1. У перерві «Трубник» проаналізував свої помилки, у другому таймі вирівнявши гру і взявши ініціативу у свої руки. За одну хвилину п’ятнадцять секунд до закінчення гри рахунок на табло був усього лише 7:6 на користь ВАТ «Силур», і глядачі матчу, присутні на трибунах спорткомплексу, уже почали вірити в можливість перелому в грі. Однак результативна контратака сталеканатчиків встановила остаточний рахунок гри на користь команди ВАТ «Силур» – 8:6.

У якості арбітра матч обслуговував тренер Харцизької академії футболу «Трубник» Сергій Щебецький.

 
21.07.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах