Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці організували турнір з волейболу серед дворових команд

12-13 липня Горлівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у житловому масиві «Комсомолець» був організований турнір з волейболу серед дворових команд.

Участь у змаганнях взяли 4 колективи.

За підсумками турніру перше місце посіла команда вулиці Болотникова (капітан – Гнат Бучинський), друге – вулиці Дивногорська (капітан – Максим Микитенко), третє – вулиці Дубініна (капітан – Андрій Фабричний), четверте – вулиці 60 років СРСР (капітан – Олександр Марченко). Команди були нагороджені призами Горлівського центру «Спорт для всіх».

Метою даного заходу було залучення населення до занять фізичною культурою і спортом, особливо в літній період. Варто відзначити, що турнір проходив на новому дворовому волейбольному майданчику, який був побудований волонтерами за підтримки Горлівського центру «Спорт для всіх». Активісти спільно з працівниками центру прибирали майданчик, ставили труби, фарбували розмітку.

Волейбол – гра командна, і учасники за час турніру згуртувалися в одну велику спортивну сім’ю, вирішивши зробити «волейбольні зустрічі» систематичними.

 
14.07.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах