Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Макіївці відбувся спортивно-масовий захід «Планета під назвою Молодість»

28 червня в Радянському районі міста Макіївка відбувся спортивно-масовий захід «Планета під назвою Молодість», присвячений святкуванню Дня молоді та Олімпійському дню.

Організаторами виступили комітет з фізичної культури і спорту, відділ у справах сім'ї та молоді за підтримки управління АПК, торгівлі та побутового обслуговування Макіївської міської ради та Радянської районної адміністрації.

Програма свята включала в себе проведення протягом дня відразу декількох заходів, серед яких кожен гість міг знайти для себе заняття до душі.

На стадіоні «Авангард» селища Ханженкове більше 80 дітей з числа учнів загальноосвітніх та дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста взяли участь у легкоатлетичних змаганнях, приурочених святкуванню Олімпійського дня. Учасники змогли спробувати свої сили в найрізноманітніших дисциплінах: біг на 400 м, біг на 60 м з бар'єрами, метання снаряда, «Класики в стрибках», біг на 60 м, біг на 200 м, «Змішана естафета», стрибки в кроці. Переможці змагань отримали медалі та грамоти, пам'ятні брелки, а всі учасники змогли побалувати себе солодкими подарунками.

Відразу по закінченні змагань програму свята продовжив турнір з метання на дальність мобільних телефонів і комп'ютерних мишей «CRAZY GADGETS». Серед чоловіків переможцем став Сергій Кулагін, який жбурнув свій телефон на 41,7 метра, серед жінок - Світлана Яцентюк, що показала результат 12,9 метра. Діти метали гумовий снаряд, який найдалі серед хлопчиків закинув Данило Половинчук (44,7 метра), а серед дівчаток - Єлизавета Вікарчук (15,1 метра). Переможці були нагороджені мобільними телефонами і комп'ютерними мишами.

Яскравим завершенням свята стало авто-шоу серед жінок-автолюбителів «LADY DRIVE», яке включало в себе наступні напрямки: «Рух вісімкою», «Парковка заднім ходом», «Паркування переднім ходом». Учасницями стали сім представниць прекрасної статі, що мають водійський стаж більше 3-х років. Легко подолавши всі перешкоди і показавши відмінний рівень водіння автомобіля, перше місце посіла Катерина Ровинська, друге - Ірина Борисова, третє - Юлія Алексєєнко. Окрім подарунків від спонсорів авто-шоу, призерки змагань отримали дипломи, подяки та квіти від організаторів.

 
02.07.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах