Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Макіївці відбулися Молодіжні богатирські ігри

29 червня в Макіївці на площі біля Палацу культури шахти «Холодна балка» відбулися Молодіжні богатирські ігри, присвячені святкуванню Дня молоді.

Учасниками турніру стали 16 спортсменів, які змагалися в різноманітних силових вправах, російському жимі і армрестлінгу.

Організаторами змагань виступили комітет з фізичної культури і спорту Макіївської міської ради та спортклуб ПК шахти «Холодна балка».

У перервах між виступами спортсменів глядачів та вболівальників яскравими номерами радували вихованці гуртків ПК шахти «Холодна балка» і ПК шахти «Капітальна».

Програма заходу також включала конкурси з глядачами: перетягування канату, жим гирі 16 кг, жим гирі 32 кг і жим штанги 100 кг. Переможці були нагороджені грошовими призами, спортінвентарем та солодкими призами від громадської організації «Громадянська ініціатива» і профспілок шахти «Холодна балка».

Спортсмени-переможці в якості призів отримали грамоти, медалі та кубок від спорткомітету, а також спортивне харчування, спортивний інвентар та грошову винагороду від спонсорів заходу.

 
01.07.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах