Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Мар’їнському районі в рамках Олімпійського дня пройшов ряд спортивних заходів

Протягом 19-23 червня в Мар’їнському районі в рамках Олімпійського дня відбувся ряд спортивно-масових заходів.

Цього року відзначення Олімпійського дня було присвячене 120-річчю з дня утворення Міжнародного Олімпійського Комітету – 23 червня 1894 р.

19 червня в Красногорівці у ВП «Донецький аграрний технікум ЛНАУ» відбулася першість району з легкої атлетики серед учнівської молоді, учасниками якої стали 100 чоловік.

20 червня в Єлизаветівці у першості колективів фізичної культури та спорту з настільного тенісу, шашок та шахів взяли участь 60 осіб.

21 червня в Мар’їнській дитячо-юнацькій спортивній школі пройшла першість з футболу, а також показові виступи вихованців спортивної школи з олімпійських видів спорту. У цей же день на футбольних полях району відбулася відкрита першість з футболу серед чоловіків, учасниками якої стали 200 осіб.

22 червня в Мар’їнці пройшов відкритий міський турнір з пляжного волейболу, а 23 червня відбулися змагання дитячо-юнацької спортивної школи з волейболу.

За даними організаторів районних заходів, що пройшли в рамках святкування Олімпійського дня, їх учасниками стали 500 осіб.

 
25.06.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах