Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбулися обласні змагання з легкої атлетики серед дітей-інвалідів у програмі спартакіади «Повір у себе»

4 квітня на спортивній базі легкоатлетичного манежу «Донецьк» Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів (ДО ДЮСШІ) провела змагання з легкої атлетики серед дітей-інвалідів з порушенням слуху, зору і ураженням опорно-рухливого апарату в програмі спартакіади Донецької області «Повір у себе».

В урочистому відкритті змагань взяли участь: Заслужений працівник фізичної культури і спорту України В'ячеслав Гордєєв, директор ДО ДЮСШІ Юрій Онищенко, головний суддя змагань Олена Кордюкова, тренер-викладач з легкої атлетики, Заслужений тренер України В'ячеслав Понька.

На старти манежу «Донецьк» вийшли 40 дітей-інвалідів, які представляли Донецьку СЗШІ № 20 Донецької обласної ради, Донецьку СОШІ № 19 Донецької обласної ради, Донецьку СЗШІ № 22 Донецької обласної ради, Слов'янську СЗШІ № 23 Донецької обласної ради, збірну ДО ДЮСШІ.

Програма змагань включала біг на дистанції 60 м, 100 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м, стрибки в довжину.

Змагання проводилися в особистій першості окремо серед юнаків та дівчат, молодшої і старшої вікових груп за нозологіями.

За підсумками змагань кращими спортсменами стали: Марія Леванович (слух), Максим Єфименко (слух), Марія Коваль (зір), Микола Тарасов (зір), Сергій Левченко (опорно-рухливий апарат), Марія Ставенко (опорно-рухливий апарат). Переможці та призери, окрім грамот, отримали солодкі призи від торгового центру «Обжора».

У результаті цих змагань була сформована збірна Донецької області на участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе», які проходитимуть з 28 травня по 17 червня в Міжнародному дитячому центрі «Артек» (м. Ялта).

 
05.04.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах