Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизьку поклали початок спортивного свята Олімпійського дня

У наші дні навряд чи потрібно когось переконувати у важливості та необхідності занять фізичної культури і активного проведення дозвілля людини. Добре здоров’я – запорука успіху в будь-якій справі.

Важко знайти вид спорту, який мав би таку давню і багату подіями історію, як легка атлетика. Біг, стрибки і метання народилися разом із людиною, були тісно пов’язані з її працею і побутом. Справжнього розвитку легкоатлетичний спорт досяг у стародавній Греції, де в містечку Олімпія з 776 р. до н. е. стали проводитися загальнонаціональні всенародні змагання, що отримали назву Олімпійських ігор.

Продовжуючи спортивні традиції, у період з 16 по 21 червня на території Харцизької міської ради проводиться Всесвітній олімпійський день бігу.

Початок святу бігу поклали вихованці дошкільного закладу «Колобок» та оздоровчого табору при загальноосвітній школі № 1. У заході взяли участь понад 50 юних спортсменів, які змагалися в човниковому бігу та подоланні коротких дистанцій.

Організаторами спортивного свята бігу виступили відділ з питань фізичної культури та спорту Харцизької міської ради, центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрації дитячого садка «Колобок» (інструктор фіз. виховання – Ледніченко Є.В., завідувач – Ращупкіна Л.В.) і загальноосвітньої школи № 1 (викладач фіз. виховання – Злобіна Є.В., директор ЗОШ – Латко С.К.).

 
18.06.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах