Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську підвели підсумки проведення в місті Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Красноармійської міської ради були підведені підсумки проведення в місті Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

У роботах в рамках місячника були задіяні учні 8-11 класів та їх батьки. Відремонтовано обладнання на спортивних майданчиках (ЗОШ № 2, 4, 6, 8, 15, 33, 35, 36, КНВК), оновлена ​​розмітка поля (МПГ, ЗОШ № 2, 4, 5, 6, 8, 12, 14, 15, 33, 35, 36), пофарбовано спортивне обладнання (ЗОШ № 6, ліцей), прибрано сміття, обрізано дерева, підготовлені ями для стрибків. З учнями шкіл проведено тематичні уроки.

Підприємствами-виконавцями послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій ТОВ «Будінвест-сервіс» (м-н Шахтарський, 23; м-н Південний, 10, 39; м-н Лазурний, 67, 35) та ПП «Красноармійськ Реал-сервіс» (вул. Примакова, 8-а; вул. Роздольна, 1, 3; вул. Таманова, 10, 34,37; вул. Свердлова, 151; вул. Примакова, 6) виконаний ремонт і фарбування елементів дворового благоустрою. Жителями будинків самостійно виконано фарбування елементів дитячих і спортивних майданчиків з матеріалу, наданого вищезазначеними підприємствами.

Була прибрана територія СК «Олімпієць», СК «Металург», стадіону «Локомотив», ФОК м. Родинське і прилеглі території. Особливу увагу приділили полям зі штучним покриттям. Викладена і підсипана гумова крихта, а сам газон був прочесаний. Виконано ремонт майданчиків зі штучним покриттям на мікрорайоні Шахтарський. Роботи виконані за рахунок спорткомітету та спонсорських коштів. Комітет з фізичної культури і спорту знайшов кошти для металевих решіток.

Варто відзначити особистий внесок у виконання ремонтних робіт головного інженера Красноармійського УГХ Володимира Бєлова, студентів ПТЛ № 38, спонсорів  Ташліцького М.М. і Хірлюка Р.Я. У рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» оновлені спортивні майданчики для пляжного волейболу на ФОК м. Родинське. Роботи виконані за рахунок спонсорських грошей. Спонсором виступив приватний підприємець С. Андрійченко, який надав 60 тонн піску для оновлення майданчиків. Усі роботи провели вихованці секції волейболу (тренера – Ляшенко Н.Г. та Ляшенко Л.Є.).

На території всіх спортивних споруд були побілені дерева, пофарбовані тренажери, вивезено сміття, покошена трава.

Загалом для участі в місячнику було залучено 8 235 осіб. Усього було відремонтовано 55 спортивних майданчиків.

За підсумками місячника в Донецькій області Красноармійськ у своїй групі посів 3 місце.

 
18.06.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах