Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Першотравневому районі пройшла перша спартакіада серед школярів

«Старти надій» – під такою назвою в селищі Ялта на базі Ялтинської загальноосвітньої школи № 2 пройшла перша спартакіада ​​школярів Першотравневого району.

У святі спорту шкільної дітвори в спритності, майстерності, витримці і згуртованості змагалося 260 хлопчиків і дівчат із 13-ти загальноосвітніх шкіл району.

У змаганнях взяли участь збірні команди 12-ти загальноосвітніх шкіл: Бердянської, Демьянівської, Захар’ївської, Мелекинської, Портовської, Приазовської, Стародубовської, Урзуфської, Мангушських шкіл № 1 та № 2, Ялтинських шкіл № 1 та № 2.

Учасників спартакіади вітали голова Першотравневої районної державної адміністрації та заступник голови Першотравневої районної ради. Звертаючись до юних спортсменів, вони запевнили їх у тому, що ця спартакіада ​​стане традиційною, адже дитячому спорту в районі приділяється належна увага, і школярі дійсно демонструють високі результати. Керівники району подякували і дітям, і дорослим за активну участь у змаганнях та побажали, щоб їх девізом стали дружба, воля до перемоги, красивий і чесний спорт, старти були щасливими, а фініш – переможним.

Діти брали участь у наступних видах спорту: футбол і міні-футбол, баскетбол (дівчата), волейбол (дівчата), волейбол (юнаки).

Команди шкіл, які за підсумками спартакіади посіли 1-3 місця, були нагороджені медалями та кубками.

 
17.06.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах