Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артем Удачин на п’єдесталі «Гран-прі Клайпеди»

13 червня в Литві пройшов міжнародний турнір з важкої атлетики «Гран-прі Клайпеди», у якому брав участь і представник Міжнародного спортивного клубу «ІСД» Артем Удачин з Маріуполя, який є неодноразовим призером чемпіонатів Європи та світу, дворазовим учасником Олімпійських ігор.

Для нашого спортсмена це був перший старт сезону, у якому він перевірив свої кондиції і отримав змагальний досвід для подальшої підготовки до більш важливих стартів. У турнірі брали участь важкоатлети з Білорусі, Ізраїлю, Латвії, Литви, Росії, України та Естонії.

Разом з Артемом Удачиним до Латвії відправилися нинішній наставник спортсмена Віктор Романчук, головний тренер збірної України Юрій Кучинов і лікар національної команди Ірина Захарченко.

У категорії понад 105 кг Артем Удачин показав наступні результати: 186 кг - у ривку і 230 кг - у поштовху. У сумі - 416 кг. У цій категорії Артем здобув впевнену перемогу з великим відривом від суперників. Відзначимо, що дві третіх спроби в ривку - на 192 кг і в поштовху - на 237 кг Артему не вдалися.

За підсумками всього турніру, що проводився за шкалою Сінклера, коли піднята вага ділиться на власну вагу спортсмена, Удачин став другим, поступившись перемогою господарю змагань - молодому і перспективному литовцеві Аурімасу Дідзбалісу, що є бронзовим призером чемпіонату Європи-2011, 2-разовим чемпіоном світу серед молоді (U-23), срібним призером Універсіади-2011, віце-чемпіоном світу серед юніорів-2008.

«Для початку сезону це хороший результат, сприяючий на даному етапі продовженню розвитку фізичної форми Артема», - сказав тренер Удачина Віктор Романчук.

Наступний старт Артема Удачина пройде у вересні 2014 року на чемпіонаті України, який планується провести в м. Городок Хмельницької області.

 
За інформацією прес-служби Міжнародного спортивного клубу «ІСД»
 
16.06.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах