Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Трійку призерів очно-заочного чемпіонату України з радіозв’язку на коротких хвилях склали представники Донбасу

З 6 по 8 червня пройшов очно-заочний чемпіонат України з радіозв’язку на коротких хвилях.

Горлівка мала приймати змагання вже другий рік поспіль. Але через те, що цього року в регіоні склалася непроста суспільно-політична ситуація, оргкомітетом чемпіонату було прийнято рішення, що всі спортсмени залишаються у своїх містах і працюють на місцях, не забуваючи при цьому про правила.

За дві години до початку тесту учасники отримували позивні й готувалися до змагань. Одні спортсмени працювали з дому чи з радіоклубів, поза заліком, а у кого була можливість виїхати в польові умови, працювали за всіма вимогами чемпіонату. Після тесту, суддівська колегія приймала звіти. Звіти приймалися до 12 червня, після чого досвідчені судді із Запоріжжя, Львова, а також Горлівки обробляли результати.

За підсумками чемпіонату перше місце посів спортсмен з міста Рубіжне Луганської області Роман Ткаченко (ur0mc), який вже вдруге потрапив до лідируючої трійки (на фото). Друге місце посів Андрій Яровий (ur3mp) з Алчевська, а третє – Максим Ноздрачов (us8icm) з Маріуполя.

Також були спортсмени, які не змогли виїхати в польові умови і працювали поза заліком. Так, Андрій Мельничук (uw5im), який представляв Горлівку, показав гарні результати і посів друге місце. Андрій бере участь у чемпіонаті другий рік поспіль і займає призові місця.

Незважаючи на те, що змагання в цьому році пройшли в зміненому форматі, у них взяла участь достатня кількість спортсменів з різних куточків країни.

 
16.06.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах