Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби на призи Руслана Хакімова

З 30 травня по 1 червня в Донецьку на базі СК «Кіровець» пройшов ХІІ міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на призи чемпіона Європи, переможця Кубка світу, Заслуженого майстра спорту Руслана Хакімова.

На відкритті змагань був присутній чемпіон Європи з греко-римської боротьби Григорій Комишенко, старший тренер з видів боротьби в Донецькій області Сергій Крапівкін.

У турнірі взяло участь 126 спортсменів з 2 регіонів України, а також команди з Молдови, Росії та Білорусії, які змагалися в 14 вікових категоріях.

За підсумками змагань кращими стали борці Донецька. Друге місце посіли спортсмени Вугледара, а третє – представники Волновахи.

На правах господаря змагань у більшості випадків домінували борці з Донецька, які не залишали шансів своїм конкурентам. Чемпіонами у ваговій категорії 24 та 26 кг стали Назар Адамов і Аріан Махоммад. У категорії 35 і 38 кг успішно виступили Ростислав Абдурашидов і Владислав Мартиненко. Данило Вакуєв переміг у ваговій категорії до 42 кг. Ян Печепін і Дмитро Малихін піднімалися на найвищу сходинку п'єдесталу у категорії 53 та 58 кг відповідно. Максим Прахов звання чемпіона завоював у категорії до 66 кг. Вагова категорія 73 кг підкорилася Єгору Млікову, а Ігор Кулешнік виграв титул у категорії до 85 кг. У найважчій ваговій категорії змагань 100 кг перемогу здобув також спортсмен з Донецька Артем Савченко.

В інших категоріях конкуренцію не без успіху нав'язували спортсмени з Волновахи, що вилилося в три золоті медалі за підсумками турніру. Владислав Куркурін став першим у змаганнях серед борців до 29 кг. Перемогу у ваговій категорії до 32 кг здобув Олександр Яковлєв. Анатолій Тюхаль виграв звання чемпіона у ваговій категорії до 47 кг.

Турнір пройшов на найвищому рівні завдяки підтримці управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, федерації греко-римської боротьби Донецької області, СК «Азовмаш» і багатьом іншим.

 
02.06.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах