Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччанин Олександр Малосілов став срібним призером Європейського юнацького Олімпійського фестивалю в потрійному стрибку

З 30 травня по 1 червня в столиці Азербайджану Баку пройшли легкоатлетичні змагання Європейського юнацького Олімпійського фестивалю, у яких спортсмени виборювали право участі у ІІ Юнацьких Олімпійських іграх.

Донецьку область представляли 4 легкоатлети.

Артемівська спортсменка Ірина Скітська в бігу на стометрівці з результатом 12,40 с посіла 14 місце. На позицію вище (13 місце) закінчив змагання в стрибках у висоту Роман Кузьмінов з Дебальцевого – 1 м 99 см.

Згідно з квотою, представництво на ІІ Юнацьких Олімпійських іграх від континентів у різних видах програми було регламентовано. Так, у бігу на 1500 м Європу представлятимуть усього 2 спортсмени. На жаль, представник Донецька Андрій Аліксійчук, хоч и встановив свій особистий рекорд – 3.57,36 хв., проте в підсумку посів 4 місце.

Не зовсім вдало почав свої перші спроби в секторі для потрійного стрибку донеччанин Олександр Малосілов (на фото). Але в останній спробі йому вдалося заспокоїтись та з результатом 15 м 71 см вибороти срібну медаль та путівку на ІІ Юнацькі Олімпійські ігри, які пройдуть у китайському Нанкіні з 18 по 28 серпня.

 

Продовжуючи новини щодо легкоатлетів Донеччини, додамо, що 1 червня збірна команда області в складі понад 50 чоловік вирушила до Києва, де протягом 3-4 червня на НСК «Олімпійський» боротиметься за нагороди командного чемпіонату України. На зазначених змаганнях будуть розіграні путівки на командний чемпіонат Європи, що відбудеться 21-22 червня в м. Брауншвейг (Німеччина).

 
02.06.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах