Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кращих велогонщиків Донецької області одягли в ексклюзивну форму

У Києві пройшла презентація ексклюзивної велосипедної форми збірної команди Донецької області.

Велоформу представив дворазовий переможець Паралімпіади в Лондоні-2012, чемпіон світу, паралімпійський чемпіон України з велоспорту та переможець Кубка світу, член Міжнародного клубу «ІСД» і донецького регіонального центру «Інваспорт» Єгор Дементьєв, а також провідні велогонщики Донецької області та України, що входять до професійної команди ISD Continental Team, – Юрій Агарков, Анатолій Пахтусов, Денис Карнулін та Анатолій Будяк.

Під час презентації велоформи символічне вручення веломайок пройшло за участю генерального директора SUBARU UKRAINE Чубачі Йошиакі, генерального директора страхової компанії «Злагода» Дмитра Іонина та заступника директора Міжнародного спортклубу «ІСД» Павла Сліпушка.

Нова велосипедна форма збірної Донецької була розроблена українськими дизайнерами, а от її пошиття здійснювалося в Чехії з урахуванням усіх європейських стандартів, запропонованих Міжнародним союзом велосипедистів. Перші 50 примірників форми найближчим часом будуть вручені кращим представникам збірної Донецької області з велоспорту. Вона включає в себе сучасні веломайки і велотруси з логотипами партнерів Федерації велосипедного спорту Донецької області.

Дебют велогонщиків збірної Донецької області в новій унікальній формі відбудеться на цьому тижні в Києві з 30 травня по 1 червня під час участі спортсменів у міжнародних шосейних велоперегонах «Race Horizon Park», що проходять під егідою Міжнародного союзу велосипедистів (UCI).

 
За інформацією прес-служби Міжнародного спортивного клубу «ІСД»
 
30.05.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах