Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку завершився юнацький чемпіонат міста з футболу

Чемпіонат Донецька з футболу серед юнаків 1996-1998 років народження стартував трохи більше місяця тому – 24 квітня. Згідно з регламентом змагань турнір пройшов у кілька етапів. На першому етапі дев’ять команд – по одній збірній з кожного району міста – з допомогою сліпого жеребкування були поділені на три зони. За підсумками зональних ігор, кращим колективам через стикові ігри належало визначити четвірку півфіналістів. А вже за підсумками півфінальних ігор були визначені учасники головного матчу на турнірі, якими стали команди Ленінського і Калінінського районів. Саме ці збірні змогли пройти всю дистанцію турніру без втрат, у результаті чого отримали можливість в очній дуелі поборотися за головний титул.

Спочатку фінал чемпіонату міста повинен був відбутися 8 травня на РСК «Олімпійський». Але тоді гра була перенесена і новою її датою призначено 28 травня.

З більш ніж переконливим рахунком перемогу здобула збірна команда Ленінського району (на фото), завоювавши, таким чином, титул чемпіона міста.

Відзначимо, що на почесному третьому місці за підсумками змагань розташувалися футболісти Куйбишевського району.

 
29.05.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах