Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці пройшла традиційна спартакіада серед дошкільнят

З 14 по 16 травня в дошкільних установах Горлівки пройшла традиційна спартакіада ​​серед дітей дошкільного віку «Вище райдуги».

Метою заходу є виховання у дітей любові до фізкультури і спорту, зміцнення їх здоров’я, підвищення рухової активності, формування звички до здорового способу життя, популяризація передового досвіду дошкільних установ міста у фізичному вихованні дітей старшого дошкільного віку.

Кожна команда-учасниця спартакіади мала красиву спортивну форму, девіз і речівку. Усім хотілося показати, хто швидше, сильніше, уважніше. Уже на етапі розминки спортивний азарт охопив не тільки дітей, а й дорослих. Учасники численних естафет були дружними, відповідальними, зосередженими. Відмінний емоційний настрій доповнила завзята музика і підтримка вболівальників.

Поки судді підраховували результати, діти познайомилися з презентацією, з якої дізналися багато цікавих фактів щодо різних видів спорту.

Дипломи та солодкі призи маленьким спортсменам вручив директор Горлівського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Юрій Бардонов.

 
21.05.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах